Коментари

„Иднината во слободен пад“, ракции по приемните резултати во гимназијата Орце Николов

На социјалните мрежи изминатите денови беше објавена информација за спроведенето тестирање во средното училиште „Орце Николов“ каде биле пријавени повеќе од 200 ученици со одличен успех, но по спроведеното тестирање само 11 од нив го постигнале истиот успех.

Ова се дел од реакциите на социјалните мрежи

На почеток