Македонија

Итен повик: „Сите пред Собрание, сите! Излегувајте!“

Пратеникот на Левица, Борислав Крмов преку социјалните мрежи ги повика граѓаните да излезат пред Собранието.

„СИТЕ ПРЕД СОБРАНИЕ, СИТЕ!!!
Талат шверцерот ќе ја тера седницата до крај!
Цел ден се сили, го крши Деловникот, се заканува ПРСТИ ЌЕ КРШЕЛ НА ПРАТЕНИЦИТЕ!
Излегувајте сите пред Собрание!!!“, напиша Крмов.

На почеток