Скопје

(ВИДЕО) Како „апокалипса“ да се случи во Центар, се споија небо и земја

Покрај невремето во Аеродром, град го погоди и Центар. За дел од секунда беше блокиран и сообраќајот на одделни улици, поради силниот ветер кој ги разнесуваше ледените коцки на сите страни. Невремето беше пропратено со ветер и силни грмежи.

Граѓаните од кои се затенаа на отворено во тие моменти велат: Како „апокалипса“ да се случи во Центар, се споја небо и земја.

Претходно:

(ВИДЕО) Силно невреќе во Аеродром, поплавени дуќани во трговскиот „Бисер“

На почеток