Магазин

„Само кај нас дождот е елементарна непогода“, вели Џамбазов

Игор Џамбазов со Инстаграм пост порача по вчерашниот дожд во Скопје.

„Во целиот свет дождот е природна појава, само кај нас елементарна непогода…“, објави Џамбазов.

Тој под фотографијата напиша „Врне, врнеееее…“, па ја тагна Сара Мејс.

На почеток