Коментари

Коментар на денот: Плаќаме за да ни позираат во New York City, не се они криви што сме сиротињи

Новинарот Кристијан Ландов на социјалните мрежи објави фотографија од министерот Османи, а во описот напиша дека народот плаќа, за политичарите да позираат во Њујорк.

„Ние плаќаме, за тие да ни позираат во New York City.
Не се они криви што сме сиротињи“, стои во објавата.

На почеток