Актуелно

Продолжува потрагата по изгубено лице од село Пожаране

Изгубено е постаро лице од село Пожаране, кое се оддалечило од домот вчера после 10:00 часот.

„Во потрага по лицето се вклучени екипа од ТППЕ Гостивар, екипа од МВР, членови од семејството и соселани, а исто така од МВР во потрагата бил испратен и хеликоптер. Вчера во 22:00 часот екипите се повлечени, лицето се уште не е пронајдено“, информираат од Центарот за управување со кризи.

Потрагата продолжува во текот на денешниот ден

На почеток