Коментари

Шилегов за Данела: Неа у ствари и учителката ја мразела коа била мала

По прес-конференцијата на Данела Арсовска на социјалните мрежи се огласи поранешниот градоначалник Петре Шилегов.

„Од скопските приказни:
Неа у ствари и учителката ја мразела коа била мала …“, вели Шилегов

На почеток