Актуелно

Крмов за германскиот претседател: Ова е наша куќа, не негова!

„Ова е наша куќа, не негова!

Денес, заради гужвата во сообраќајот задоцнив на свечената седница на која се обрати претседателот на Германија Франк Валтер-Штајнмајер и бев „предупреден“ дека пракса било заради безбедност на гостинот да не се влегува ако седницата е веќе почната!?

Одговорив: „Ова е наша куќа, не негова“ и влегов“, напиша пратеникот на Левица, Бранислав Крмов.

На почеток