Коментари

„Се приватизира и полицијата за настаните на СДСМ, децата нека се тресат од страв“, остра реакција за обезбедување на салата за партиски цели

Салата Борис Трајковски ни мува неможе да ја прелета, вели поранешниот министер за правда Михајло Маневски

„Ја чува половина полиција на Македонија.

Таму ќе имало партиски собир на на Сдс, ќе говорел Мисирот Таче за “громадните” достигнувања на неговата партија во владеење со државата!?.

Се плашат од најава на поставени бомби кои фрчат веќе два месеци.

Ќај нас се е приватизирано, судство, обвинителство, јавни претпријатија, јавни набавки….

Се приватизира и ПОЛИЦИЈАТА за партиски цели.

Полицијата треба нив да ги штити, да не се уплашат, а не да ги штити училиштата, градинките и други јавни објекти од најави за поставени бомби?.

Децата нека се тресат од страв, ама Оливер Спасовски, внатрешниот министер, мора да си ја штити партијата и ќелешот ТАЧЕ.

Стварно, би била голема штета да се исплашат, ќе страда државата, ќе страда народот, ќе го нарушат КРИМИНАЛНИОТ КАПАЦИТЕТ, а тоа не смее да се случи.

Затоа народот ја плаќа полицијата, да ја штити партијата.
АЛО, ДКСК
АЛО БИЛЈАНА ИВАНОВСКА, СЛУШАШ ЛИ….ГЛЕДАШ ЛИ..?
КАКВА КОРУПЦИЈА ВО ПОЛИТИКАТА, КАКОВ БАКРАЧ…“, додава тој.

На почеток