Македонија

(ФОТО) Апел: Исчезнат е ѓорчепетровец!

„Пријатели, ве молиме за помош. Вчера наутро околу 9 часот во Скопје, населба Ѓорче Петров е изгубен Арсе Караѓозоски. Облечен е во панталони во маскирна боја, блузон и шиена капа.

Со него носи лична документација и тефтер со контакти од блиски. Ве молиме доколку го видите да ни јавите на еден од следниве броеви: 078 478 823; 078 478 824; Ве молиме споделете го постов“, пишува во апелот.

На почеток