Скопје

Експлозија се случила покрај Славјанка Петровска на булевар во Скопје

Вечерва експлодира Автомобил на булеварот Кочо Рацин во близина на гимназијата Корчагин.

Во близина се движела министерката за одбрана Славјанка Петровска која го забелажала настанот

„Одев пешки од спротивната страна на булеварот и во тој момент експлодираше возилото. Нема никаква врска со мене и колку што знам нема повредени, возачот на возилото е добар“, вели Петровска.

На терен е испратена и увидна екипа на МВР.

На почеток