Актуелно

„Дарио треба да плаќа по 1200 за да му отидат на концерт“, реакции за цената на картите за јубилејниот концерт на пејачот

На 17 февруари Дарио и Миг 21 ќе одржат концерт во Филхармонија за да го одбележат јубилејот 40 години на македонската музичка сцена. Концертот е во организација на Авалон продукција и прв заеднички на Дарио и Миг 21, откако пред 17 години настапија во Универзална сала.

„Влезниците ќе бидат пуштени во продажба од среда, 18-ти јануари, од 9 часот наутро онлајн, по цена од 1.200 денари и вип влезници по цена од 1.500 денари”, велат од Авалон продукција, што предизвика низа реакции во јавноста.

На социјалните мрежи граѓаните велат дека картата е прескапа

На почеток