Актуелно

„Кога Арсовска ќе сфати дека е листопадна? Не станува збор дали ќе издржи заради инает, туку што ќе направи за Скопје“, вели Јоци

Градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска вели дека нема да се откаже од нејзината функција и дека ќе издржи поради принципите во кои лично верува.

На ова реагираше Јорданка Ивановска Јоци.

„Не знам Данела Арсовска кога ќе сфати дека е листопадна, како и претходниците пред неа кои сега садат ружи по дома и сфатија дека моќта е лизгава ствар.

Не станува збор дали ќе издржи заради нечиј инает, туку што ќе направи за Скопје додека е на чело на метрополата за некој да ја памети.

Насловот укажува на его, а не на љубов“, стои во објавата.

На почеток