Актуелно

Кружат над Турција, авиони не слетуваат по вториот силен земјотрес

Твитер профилот на Flightradar24, кој ги следи сите авиони, се вели дека авионите кружат над земјата.

Тие не слетуваат по вториот силен земјотрес кој ја потресе оваа земја.

Авионите се насочени кон Адана.

На почеток