Свет

Погребан Чиро Блажевиќ

Денеска беше погребан легендарниот хрватски тренер Чиро Блажевиќ. На испраќањето присустуваа илјадници пријатели, соработници, поранешни играчи.Говор одржа актуелниот селектор Далиќ кој го нарече „тренер на сите тренери“.

Чиро ќе почива во Алејата на великаните на гробиштата „Мирогој“.

На почеток