Коментари

Игор Југ: Гледам свесни сте што ви прават, гледам кукате на ФБ, само не гледам дека нешто преземате во врска со тоа!

Игор Југ, еден од осудените за нападите во Собранието на 27 април, објави статус на социјалните мрежи,

Статусот ви го пренесуваме во целост

„Гледам свесни сте што ви прават!
Гледам кукате за тоа на фб!
Само не гледам да превземете нешто во врска со тоа
Епа кукајте си тогаш, ама потивко…“, вели тој.

На почеток