Коментари

Коментар на денот: Нема судии на ВМРО и на СДСМ – тие се секогаш со тие што се на власт

Џевдет Хајредини, на социјалните мрежи ja цитираше професорката Правниот факултет во Скопје, Ана Павловска Данева.

„Ние немаме судии и обвинители кои припаѓаат на СДСМ, ВМРО-ДПМНЕ или ДУИ. Тие се секогаш на оние кои се на власт, , вели професорката на Правниот факултет во Скопје, Ана Павловска Данева“, стои во објавата.

На почеток