Коментари

Коментар на денот: Наши министри отидоа да бараат храна и енергија, а ниеден министер од соседните држави не дојде во Македонија да бара било што

Џевдет Хајредини на социјалните мрежи објави статус во кој вели дека не е вистина дека нашата влада дала најенергичен дговор во регионот на Западен Балкан на енергетската и ценовната криза.

„Не е вистина дека “нашата влада даде најенергичен одговор во регионот на Западен Балкан на енергетската и ценовната криза”, напротив, вистина е дека наши министри отидоа во сите соседни земји да бараат храна и енергија, додека ниеден министер од соседните држави не дојде во Македонија да бара било што“, вели Хајредини.

На почеток