Коментари

Апасиев без пардон кон Макрон: Овие расисти кои во нас гледаат дивјаци и варвари се третирани како полубогови од клапата на Маричиќ

Лидерот на Левица, Димитар Апасиев објави статус на социјалните мрежи преку кој упати критики до Макрон.

„Макрон (кој прво не’ убедуваше да гласаме за Преспански, за потоа да ни стави вето за ЕУ), при посета на Конго во Африка, го употреби зборот БАЛКАНИЗАЦИЈА за да каже дека и една афричка држава е на прав пат, за разлика од Западен Балкан.

p.s. Е овие расисти, кои во нас гледаат дивјаци и варвари, се третирани како полубогови од клапата на Маричиќ и неговите соросписки еуфундаменталисти.

#ДаЖивеатСтереотипите“, вели Апасиев.

На почеток