Скопје

Бесплатен јавен превоз за „Бела ноќ“

Јавното сообраќајно претпријатие и оваа годинаќе ја поддржи манифестацијата „Бела ноќ“ која ќе се одржи овој викенд.

По тој повод, јавниот превоз ќе биде бесплатен на сите линии кои сообраќаат кон центарот на градот. Бесплатниот превоз ќе важи од 19 часот во сабота (6.10.2018 година), до 6 часот во недела (7.10.2018 година).

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток