Скопје

Се поправаат мостовите во Градски парк

Започна реконструкцијата на дрвениот мост во вториот дел на Градски парк, кој беше оштетен и опасен за преминување, откако врз него пред извесен период падна дрво, настан предизвикан од силно невреме.

Јавното претпријатие Паркови и зеленило започна со обновување на дрвените талпи, по што ќе следи бојадисување за нивна заштита.

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток