Скопје

Малолетничка касната од куче скитник

На 18.05.2023 во 20.50 часот во Полициската станица Гази Баба, Е.Т.(43) од Скопје пријавила дека на ул.„Жегљане“ нејзината малолетна ќерка била касната од куче скитник.

На 19.05.2023 во 01.15 часот во Полициската станица Гази Баба, А.Д.(19) од Скопје пријавил дека на ул.„Душан Тасковиќ“ бил каснат од куче скитник.

На почеток