Коментари

„У Брисел вака ли паркирате?“, Апасиев за непрописно паркираните дипломатски возила

Пратеникот Димитар Апасиев објави фотографија од пред центарот на Европската унија во Скопје на која се гледаат неколку возила со дипломатски таблици паркирани на тротоарот.

Апасиев на својата објава на „Фејсбук“ напиша:

„Дипломатските коли ПАРКИРАНИ НА ТРОТОАР пред канцеларијата на ЕУ во Скопје.

p.s. И у Брисел вака ли паркирате бе, ајвани!?“.

Неговата објава на оваа социјална мрежа ви ја пренесуваме целосно:

На почеток