Коментари

„Таче уценет од Алијанса“, Апасиев обвинува за етнички изводи од матично, со противуставна постапка

Лидерот на Левица, Димитар Апасиев, со низа обвинувања кон власта.

„Она што – поради борбата на Левица во парламентот – не му успеа на Заев во договор со Беса (ЕТНИЧКИ ЛИЧНИ КАРТИ), сега го прави Таче уценет од Алијанса (ЕТНИЧКИ ИЗВОДИ ОД МАТИЧНО) – но, заобиколувајќи го парламентот, со противуставна промена на подзаконски акт!?
Лудациве озбилно сакаат да воведат АПАРТХЕЈТ во Македонија!“

На почеток