Коментари

Сега Таче да беше премиер, а не домазет, ќе го разрешеше министерот за здравство, вели Апасиев

Разрешувањето на директорот на Клиниката за кардиохирургија, д-р. Сашко Јовев предизвика бројни реакции како од граѓаните, така и од многу истакнати членови во нашето општество.

Денеска преку социјалните мрежи реагираше и пратеникот Димитар Апасиев.

„Сега Таче да беше премиер, а не домазет во Владата, ќе го разрешеше министерот за здравство, онака лаконски“, напиша Апасиев на Фејсбук.

На почеток