Коментари

Милошоски за пожарот во Кумановскиот суд: Најверојатно пак кабелот ќе биде крив

Антонијо Милошоски од ВМРО-ДПМНЕ се огласи на социјалните мрежи во врска со пожарот во архивата на Кумановскиот суд.

„Изгоре судската архива во Кумановскиот суд…, и најверојатно пак кабелот ќе биде крив“, вели Милошоски.

На почеток