Коментари

„Агелер сакала да шета низ Струга по бикини, затоа Мерко ги ставил бикините на црна листа“

Граѓаните во иднина нема да може да шетаат по бикини низ централното шеталиште на Струга.

Општина Струга соопшти дека во текот на туристичката сезона мора да се почитува јавниот ред, а според нив тоа значи дека не смее да се шета по бикини низ градот.

Ова се дел од реакциите на социјалните мрежи

На почеток