Македонија

„ФК Брегалница објави разговор со мене, но ги избришаа пораките“, Стојанов тврди дека има интерес за купување

ФК Брегалница Делчево на социјалните мрежи објави разговор со Виктор Стојанов во кој тој бара купување на клубот.

ФК Брегалница не е на продажба, ја имате згрешено адресата“, одговорија од клубот.

Но денес Стојанов објави фотографии од разговорот, и тврди дека од ФК „Брегалница“ биле избришани пораките.

„ФК Брегалница Делчево вчера објави разговори со мене, но ги избришаа пораките. Да се покажат како големи Македонци. Тука можам и да објавувам разговори. Интерес има, а? Нема топки за децата“, напиша Стојанов.

На почеток