Македонија

ФК Брегалница до Стојанов: „Ја имате згрешено адресата“

Виктор Стојанов порака на социјалните мрежи испратил и до ФК Брегалница, во врска со купување на клубот.

„ФК Брегалница не е на продажба, ја имате згрешено адресата“, одговорија од клубот.

Претходно иста ваква порака беше испратена и до фудбалскиот клуб Вардар, а навивачката група Комити порача дека клубот не е на продажба и не дискутираат со луѓе кои не го признаваат македонскиот идентитет.

Комити Скопје со порака до бугарската фондација: Вардар не е на продажба, не дискутираме со луѓе што не го признаваат македонскиот идентитет

На почеток