Магазин

(ВИДЕО) Расфрлана облека на земја и измешани чевли, продавница на Зара во Белград изгледа како по стампедо

alista garderoba

Расфрлана облека на земја и измешани чевли, продавница на Зара во Белград изгледа како по стампедо.

„Навистина сме ст**а, почит до луѓето што работат овде, Зара во Делта“, напиша авторот на видеото што беше споделено на страницата на Инстаграм Србија во живо Белград.

На почеток