Коментари

(Фото) „Ех, УКИМ, УКИМ! Поголем папа од Папата“

Студентските легитимации на УКИМ ја добија придавката „Северна“ пред Македонија. За критичната јавност, меѓу кои и професори, нервоза направи фактот што придавката е испишана со поголеми букви од државното име.

„Ех, УКИМ, УКИМ! Поголем папа од Папата“, напиша Ванковска.

Остра реакција и гадење има и од пратеникот и професор, Димитар Апасиев.

„Гнидичките од УКИМ“, напиша Апасиев.

На почеток