Охрид

Екипи на ЈП ВОДОВОД Охрид извршија поставување на нова водоводна линија на улица „Булевар Туристичка“

Екипи на ЈП ВОДОВОД Охрид извршија поставување на нова водоводна линија на улица „Булевар Туристичка“.

„Целта на овој зафат е обезбедување на навремено и квалитетно водоснабдување на жителите. Се постави цевковод од полиетиленски материјал, со профил ф160 мм во должина од 52 метри“, објави Кирил Пецаков – Градоначалник на Општина Охрид.

На почеток