Охрид

Завршија активности за асфалтирање на локална улица во село Велгошти

„Завршија активности за асфалтирање на локална улица во село Велгошти“, објави Кирил Пецаков – Градоначалник на Општина Охрид.

Тој додаде: „Должината на асфалтираната површина изнесува 300 метри. Активностите се во рамки на договорот за асфалтирање на локални улици“.

На почеток