Коментари

Секој ден станува сè појасно дека Ковачевски не е дораснат за функцијата премиер на Македонија, коментира Хајредини

Ексминистерот за финансии, Џевдет Хајредини, со нова серија критики за премиерот Димитар Ковачевски.

„Се знаеше и од порано, само секој ден станува сè појасно дека Ковачевски не е дораснат за функцијата премиер на Македонија“, напиша Хајредини.

Критики имаше и за настанот каде премиерот Димитар Ковачевски посетуваше погони за производство.

„Не гледаме во која било друга држава кандидат или членка на ЕУ во регионот или подалеку, премиерот и министерот за економија да играат улога на пазарни инспектори“, додава Хајредини/

На почеток