Скопје

(Видео) Пукањето врз Штекли најавено на Тик-ток пред три дена: Раде знам дека се плашиш многу

Пукањето кон Раде Трајковски – Штекли, пред само три дена било најавено на социјалната мрежа Тик-Ток.

„Раде знам дека се плашиш многу, ама што да правиш, живот, тоа е. Господ на кој како му пишал, ама ние тебе ќе ти пишеме“ стои во видео објавата на извесен корисник „Gjakugjak“ на социјалната мрежа Тик Ток.

Летово, на сличен начин преку Тик Ток беа најавувани и други напади и ликвидации.

На почеток