Скопје

Без вода дел од Драчево

Денес поради дефект на приклучна цевка Ф-1“ на ул.Дреновска клисура 27 од нас.Драчево, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на улиците:nДреновска Kлисура, Стари Новакиња и Димитар Гуштанов до санирање на дефектот.

Најчитани

To Top
Close