Македонија

(ВИДЕО) Помогнете му на мојот батко прв пат да ми дојде на роденден

Кристијан Андреев е дете на 14 годишна возраст кој боледува од многу тежок облик на аутизам и епилепсија, пишува Досие.
Закажани се 3 сесии – операции на матични клетки во Истамбул Турција кои ќе чинат 38600 евра. За неговите родители сумата е преголема и бараат помош од хуманите граѓани. На социјалните мрежи е објавена и снимка од сестрата Јована која бара помош за малиот батко прв пат да и дојде на нејзиниот роденден, да не ја гребе и штипи и да не ја куби.

Kristijan Andreev e dete na 14 g vozrast koj boleduva od mnogu tezok oblik na AUTIZAM I EPILEPSIJA !! Zakazani se 3 sesii- operacii na maticni kletki vo Istambul-Turcija koi ke cinat 38.600 evra !!Za negovite roditeli sumata e pregolema zatoa Ve zamoluvame site koj kolku moze da donira da mu pomogneme na Kristijan da bide podobar i da i ja ispolnime zelbata na malata Jovana da moze nejziniot batko za prv pat da odi na nejziniot rodenden,da ne ja grebe,shtipe i da ne ja kube…So vashata humanost i doniranje ke ja ispolnite zelbata i ke zavrshi stravot na malata Jovana,a so toa ke obezbedime sreka za celoto semejstvo !! Da ja pokazeme humanosta so toa shto ke zavrtite na broevite 070-143-161 za korisnici na T-mobile i 143-463 za korisnici na Vip ili ke uplatite na ziro smetkite na ime Kristijan Andreev 210-7000006478-05 za Makedonija i IBAN CODE MK 07210501699259629 SWIFT TUTNMK22 NLB BANKA AD SKOPJE – Cel na doznaka Donacija za Kristijan !! Mozebi za nekogo premalku,no za malata Jovana i za Kristijan mnogu sreka,mir i nadez na celo semejstvo ! Blagodarnost od celoto semejstvo Andreevi posebno od sestrickata Jovana !!

Posted by Vesna Dojcinova Andreeva on Monday, October 8, 2018

Броевите за донација се 070-143-161 за Т-Мобиле i 143-463 за ВИП
жиро сметка за уплата на средства : 210-7000006478-05 за Македонија и IBAN CODE MK 07210501699259629 SWIFT TUTNMK22 NLB BANKA AD SKOPJE !!

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток