Скопје

Во Аеродром, Чаир и Карпош, жители каснати од кучиња

На 11.01.2024 во 12.10 часот во Полициската станица Аеродром, Б.Ј.(28) од Кочани пријавила дека на ул.„23-ти Октомври“ во Скопје била касната од куче скитник.

На 11.01.2024 во 15.20 часот во Полициската станица Чаир, М.М.(58) од Скопје, пријавила дека на ул.„Качанички пат“ во Скопје била касната од куче скитник.

На 11.01.2024 во 18.15 часот во Полициската станица Карпош, И.И.Ј.(37) од Скопје пријавила дека на ул.„Прашка“ во Скопје била касната од куче скитник.

На почеток