Македонија

Страотна несреќа на патот Гевгелија-Богданци, пожарникари интервенираат за спасување на патниците

Фото Илустрација

Рeгионалниот ЦУК Струмица известува дека во 19:45 чаcсот на патниот правец Гевгелија-Богданци се случила тешка сообраќајна несреќа.

„Патот е затворен, а сообраќајот се пренасочува преку с.Богородица. ТППЕ Гевгелија е излезена со 1 пп возило и 3 пожарникари, како и екипа на ПС Гевгелија кои вршат увид на местото на настанот. Дали има жртви ќе бидеме известени после извршениот увид од страна на ПС Гевгелија“, велат од ЦУК.

Повеќе детали се очекуваат за подоцна.

На почеток