Македонија

Дефекти направија проблем: Без струја е дел до Аеродром, а нема ниту во делови на Битола, Кичево, Охрид

Според информациите до ЦУК, од ЕВН Македонија, поради дефекти на електросистрибутивната мрежа во моментот без електрична енергија се корисниците од:

Скопје – Аеродром, Градовци, Тисовица, Добрино,Гумалево,Дејковци;

Битола- Долно Оризари, Карамани и Трн;

Кичево – Северниот дел, Агрокоп, Чифлик, 22 Декември , Раштански пат, Горно Пашино;

Охрид – Ресен, с.Волно , Евла , Боримечка , Горно Дупени, Лавци , Прељубје, Покрвеник , Волкодери, Шурлени и Сирхан.

На почеток