Македонија

Од утре автобусите се враќаат на вообичаените линии

Со 25 гласови „за“, Советот на повторената вонредна седница денеска донесе одлука да се исплатат субвенции на ЈСП „Скопје“.

Вработените со аплауз ја поздравија одлуката.

Од утре, сите автобуси се враќаат на вообичените линии.

Одлуката беше изгласана на вонредна седница.

На почеток