Македонија

Тоа е истата режимска партија во која ништо не се променило, вели СДСМ за ВМРО-ДПМНЕ

„Изборот е хорор со Мицкоски и ДПМНЕ или европска иднина и поголеми плати со СДСМ“, велат од СДСМ и додаваат:

„Мицкоски најавува хорор и влечење за коса.

ДПМНЕ не може да донесе ништо добро за земјата ниту за граѓаните. Тоа е истата режимска партија во која ништо не се променило.

Со Мицкоски и ДПМНЕ нема иднина, нема членство во ЕУ, туку враќање назад во изолација, неизвесност, криминал, корупција, поделби меѓу граѓаните, мали плати и пензии.

Од друга страна се СДСМ и Ковачевски кои гарантираат безбедност, стабилност, демократија, слобода и европска иднина на сите граѓани со поголеми плати и пензии, со поголем живтен стандард.

Хорор и влечење за коса со Мицкоски и ДПМНЕ или европска иднина и поголеми плати со СДСМ е изборот што им се нуди на граѓаните пред претстојните избори.

На 8-ми мај заедно со граѓаните ќе го поразиме целиот хорор на ДПМНЕ!“.

На почеток