Македонија

Груби од Австрија, пазарејќи во луксузните продавници Версаче и Гучи, нервозно лиферува лажни вести за ВМРО-ДПМНЕ, велат од партијата

“Прашуваме од каде знае Артан Груби кој е во Австрија (пазарејќи во еден од луксузните продавници на Гучи, Барбери и Версаче) дали Арбен Таравари бил во седиштето на ВМРО-ДПМНЕ”, вели ВМРО-ДПМНЕ и додава:

Денес Таравари не беше во ВМРО-ДПМНЕ, а воедно ја разбираме нервозата и фрустрацијата на Груби поради броените денови во власта.

Наместо соопштенија во име на медиум и негова злоупотреба како да е прес центар на ДУИ, наредниот пат може да пушти соопштение и од својот личен маил. Се разбира под услов да е точно и вистинито.

На почеток