Скопје

(Видео) Плочникот пред салата „Борис Трајковски“ претворен во паркинг и нужник за кучиња кои беа донесени на изложба

Паркингот пред СЦ Борис Трајковски е празен, ама затоа плочникот е претворен во паркинг поради настан во салата. Дополнително, истиот беше цел со измет од кучиња, бидејќи во салата се одржуваше изложба на кучиња.

Од регистрациите можеше да се види дека изложжувачи имаше и од Балканот, но и домашни. Сите паркирани пред влезот на салата, а паркингот беше празен. Пракираните возила стоеа со часови, а градска пајак служба не дојде за да ги санкционира.

На почеток