Македонија

Мицкоски нема план и не може да му се верува, се што кажа излажа, вели СДСМ

“Христијан Мицкоски нема план и не може да му се верува”, вели СДСМ и додава:

Мицкоски манипулира, го лаже членството, ги лаже граѓаните.

Велеше единствен услов му бил ДУИ да не биде дел од Владата, дека не прифаќа Влада со ДУИ.

ДПМНЕ пекаше за Влада без ДУИ, а влезе во Влада со ДУИ.

Мицкоски едно зборува друго прави. Него не му се важни граѓаните, туку власта.

Се што кажа Мицкоски излажа.

На почеток