Македонија

(Видео) Левица со свој кандидат на претседателските избори

Левица најави дека на претстојните претседателски избори ќе оди со свој кандидат. На социјалните мрежи објавија видео со кое гo најавија своето самостојно учество на претседателските избори.

Време е македонскиот народ да се заложи за себе храбро, чесно и борбено. Левица го нуди единствениот избор во клучен момент.

Претседателски кандидат со решителност и храброст да каже не на раскрчмувањето на Македонија“,стои во исписите на видеото.

На почеток