Македонија

“НМК” налепниците за регистрациите ќе бидат бесплатни

Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека донесена е одлука налепниците со ознаката НМК кои ќе треба да се залепат на регистарските таблици да бидат бесплатни за граѓаните, односно да бидат на товар на МВР.

Нема информација кој ќе ги издава и од кога.

На почеток