Скопје

(Фото) Планина од ѓубре на влезот кај ‘Џевахир скај сити’, надлежните спијат“, реаигра жител на Аеродром

Остри критики доаѓаат од жителите на Аеродром поради отпадот кој се исфрла непосредно до комплексот згради „Џевахир скај сити“. Од фотографиите кои ги споделуваат се гледа куп смет, картони, пластика.

„Планина од ѓубре на влезот кај ‘Џевахир скај сити’, надлежните спијат“, реагира граѓанин.

На почеток