Македонија

Јанкулоска за Силјановска: Поддршка, никогаш не било полошо, но мора да се бориме

„Поддршка за мојата професорка , затоа што докажа дека жената истовремено може да биде добра мајка, посветена сопруга и експерт во својата професија – сочуствителна но истовремено храбра, достоинствена и принципиелна“, напиша Гордана Јанкулоска, ексминистерка за внатрешни работи.

„Овој народ, оваа Македонија мора да собере сила да биде подобра држава!

Никогаш не било полошо, но мора да се бориме! Јас и сите како мене што без оглед на цената што ја плаќаме никогаш не побаравме друга опција освен МАКЕДОНИЈА, ќе продолжиме да се бориме за нормален живот на нашите деца овде – во Македонија!“.

To Top