Македонија

(Фото) Се огласија: Свеќи и цвеќиња пред Амбасадата на Русија во Скопје по терористичкиот напад

Граѓани на Македонија пред Руската амбасада во Скопје запалија свеќи и оставија цвеќиња по терористичкиот напад кој се случи во концертна сала во Москва, каде има над 50 загинати лица, а бројот постојано се искачува. Амбасадата на Руската федерација се заблагодари.

„Ви благодариме за изразите на сочувство во врска со терористичкиот напад во “Крокус сити хол” во московскиот регион“, велат од Амбасадата на Русија во земјава.

На почеток